dimarts, 28 d’abril del 2009

Campanya de foment del reciclatge amb bosses compostables

La Diputació de Barcelona ha engegat una campanya per repartir bosses compostables als mercats municipals, dins de la iniciativa de foment del reciclatge “Mercats Sostenibles”. A la xarxa de mercats municipals de Barcelona, i en col·laboració amb l’IMMB, es distribuiran bosses compostables als mercats de Sants (10.000 unitats), Montserrat i la Mercè (5.000 unitats cadascun).

Els mercats són equipaments comercials que es distingeixen pel foment d’hàbits sostenibles: s’hi va amb el carretó d’anar a comprar o amb el cistell, s’embolica el producte amb paper, es compra a dojo, sense envasos de plàstic... Aquests exemples tan quotidians demostren que els mercats són un excel·lent model de sostenibilitat.

Per aquest motiu, l’Oficina de Mercats i Fires Locals de l’Àrea de Comerç inicia una campanya amb el repartiment de bosses compostables als mercats municipals de la província de Barcelona.

Es tracta d’una acció de sensibilització en la qual tots els comerciants del mercat lliuren només aquestes bosses als seus clients, en substitució de les bosses de plàstic habituals, conjuntament amb un punt de llibre que informa dels beneficis de la campanya.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada