diumenge, 10 de gener del 2010

Cooperativa de consum ecològic "El Guaret"


Header image

Cooperativa de consum ecològic "El Guaret"



El Guaret som una cooperativa de consum ecològic ubicada al Barri de la Sagrada Família de Barcelona. Vam nèixer el gener de 2008  a partir de les inquietuds d’un grup de persones del barri entorn al model de consum que volíem per a nosaltres i les nostres famílies. Formem part de la Coordinadora d’Entitats de la Sagrada Família i procurem vincular-nos a les activitats del barri conscienciant i difonent els beneficis d’un consum saludable i respectuós amb el medi ambient.
Actualment El Guaret és conformat per 20 Unitats Familiars (UF), que procurem dur a terme un consum responsable a través del contacte directe amb proveïdors (de fruita i verdura, làctics, ous, carn, entre d’altres) que no utilitzen cap tipus de químic per a la seva elaboració. Sota la lògica ecològica, donem preferència a proveïdors catalans que garanteixen un producte proper i fresc, i que es caracteritzen com a empresa ètica. Donar suport a aquest tipus d’iniciatives per tal d’assegurar-ne la seva supervivència i extendre aquest model de producció i de consum és un dels nostres principals objectius.
Som conscients de que aquest és un projecte embrionari, ens trobem en una creixent implicació i en constant transformació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada