dilluns, 26 d’octubre del 2009

Consorci Sanitari Integral : Valors Corporatius Compartits i Responsabilitat Social

El CAP Sagrada Família forma part del Consorci
Memòria 2006 de Responsabilitat Social del Consorci

No hi ha millor declaració d’intencions d’una organització que la seva Filosofia Corporativa, la qual cosa es tradueix en la seva Missió, Visió i Valors. En aquest sentit, des del Consorci Sanitari Integral (CSI) ens definim com ”una organització modèlica de persones per a persones”. A més, un dels nostres quatre grans valors –que han estat escollits amb la participació dels professionals de l’organització- és el COMPROMÍS amb les persones i la societat.

Amb aquesta declaració d’intencions present en tot moment, fa temps que el CSI és conscient que per assolir aquestes fites no és suficient amb una gestió ètica que es limiti a complir la legislació vigent. Cal anar més enllà en totes les relacions humanes que neixen com a fruit de les nostres activitats.

És per això, que el Consorci fa temps que integra de manera voluntària diferents accions, tant de dimensió interna com externa, com són les preocupacions socials dels nostres professionals i ciutadans; i mediambientals –entre d’altres- en el marc de les nostres relacions.

En el Consorci sabem que no hi ha millor ambaixador que un professional i és per això que els nostres professionals són el primer objectiu de les nostres pràctiques responsables. És en aquest àmbit on el Consorci ha desenvolupat actuacions com les promocions laborals –tant en sentit vertical com horitzontal-, s’han desenvolupat plans de formació vinculats al lloc de treball, la Unitat de Salut Laboral, la creació de nous serveis i avantatges per mitjà de la Comissió d’Activitats Socioculturals, la promoció del medi ambient, etc.

Però la nostra responsabilitat social també s’estén més enllà de les nostres portes, cap a la nostra comunitat: proveïdors, usuaris, administracions públiques, ONG, etc. En aquest sentit, el Consorci Sanitari Integral fa temps que du a terme diversos projectes en el nostre entorn com l’educació sanitària, no només amb cursos i xerrades a les escoles i els cassals d’avis del nostre entorn, si no també amb la participació setmanal en un programa radiofònic a l’emissora Ràdio l’Hospitalet (96.3 de l’FM). També hem adoptat mesures per reduir l’impacte negatiu sobre el medi ambient, col·laborem amb diverses ONG i els nostres objectius anuals tenen sempre present aquestes línies d’actuació.

Parlar, avui del Consorci és fer-ho d’una organització amb més de 2.000 persones, dones i homes que treballen en l’àmbit sanitari, sociosanitari, social i de la gestió, tenint sempre pressent la QUALITAT PROFESSIONAL i el COMPROMÍS amb les persones.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada