dimarts, 28 d’abril del 2009

Codi de Bones Pràctiques en establiments comercials de Barcelona

El Fòrum Ciutat i Comerç, integrat per entitats, associacions, organitzacions, i administracions públiques relacionades amb el món del comerç, proposa l’adopció d’un Codi de Bones Pràctiques Comercials que reforçarà la imatge de qualitat del comerç de Barcelona.

El petit i mitjà comerç i les activitats comercials aporten uns valors essencials de vertebració dels barris de la ciutat i són un dels millors exemples de la societat emprenedora, de convivència i integració social i cultural.

Des de les organitzacions del comerç integrants del Fòrum Ciutat i Comerç suggereixen que us sumeu a les recomanacions d’aquest Codi de Bones Pràctiques Comercials i que les adopteu com a decàleg. El vostre establiment hi sortirà guanyant i entre tots donarem un nou impuls al comerç de la ciutat. Per a qualsevol dubte sobre el Codi de Bones Pràctiques poseu-vos en contacte amb l’entitat que us representa o amb les entitats següents:


Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme de Barcelona
secretaria@conselldegremis.cat
FEGRAM fegram@fegram.com
PIMEC Comerç pimec@pimec.es
Fundació Barcelona Comerç. fundació@eixosbcn.org


L’elaboració d’aquest Codi de Bones pràctiques ha estat possible gràcies a la col·laboració del Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme de Barcelona i el suport de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona.


Font i accés al codi: http://w3.bcn.es/fitxers/comerc/08bonespractiquesurdcat.114.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada