diumenge, 10 de gener del 2010

Aula Ambiental de la Sagrada Família

Què és l'Aula Ambiental
de la Sagrada Família?
Un servei d’educació i informació ambiental situat al Punt Verd de barri de la Sagrada Família, el qual, des del territori on s’ubica, té per finalitat fomentar la cultura de la sostenibilitat entre els ciutadans de Barcelona
Què us ofereix?
Punt Informatiu sobre la cultura de la sostenibilitat i, especialment, sobre els residus, la recollida selectiva, les bones pràctiques ambientals i el consum responsable.
Una programació d'activitats trimestrals (tallers, xerrades, exposicions...) obertes a tothom i gratuïtes, entorn els objectius de l'Agenda 21 de Barcelona.
Visites comentades al Punt Verd de barri de la Sagrada Família, tant per a grups com per a particulars.
Una oferta d'activitats per Centres Educatius de Primària, Secundària i d'educació en el lleure.
Suport a les entitats, associacions o col·lectius del barri i del districte amb l'objectiu de promoure i enfortir les iniciatives d'educació i bones pràctiques ambientals.
On es troba?
L'Aula Ambiental està ubicada al mateix Punt Verd de barri de la Sagrada Família. Al carrer Lepant 281-283, cantonada amb Provença.
Es pot arribar en metro (L2 i L5, Sagrada Família), en bus(línies 10,19,33,34,43,44,48,50 i 51) o bé en bicicleta (hi ha aparcament per bicis a l'exterior de l'equipament).

 http://www.aulambiental.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada